Betalen en verzenden

Bestellen

Alle artikelen die u in de Voedsel Puur en Zuiver webshop vindt, kunt u online bestellen. Nadat u het bestelproces heeft afgerond, ontvangt u automatisch een bevestiging van de bestelling.

  •     Na uw bestelling krijgt u direct een bevestiging per email.
    •     Als u gekozen heeft voor bankoverschrijving dan kunt u de bankgegevens links onder op de bevestiging mail terugvinden.
    •     Na betaling wordt uw order binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd.
  •     Na de verzending van uw order ontvangt u hiervan een bevestiging per email.
  •     Als uw order met track & trace is verzonden dan ontvangt u van PostNL een  email met hierin de PostNL track & trace informatie zodat u kunt zien wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd.

Levertijd

De levertijd van onze artikelen bedraagt  in de regel 1 tot 2 werkdagen.

Afhalen & Verzenden 

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Wij leveren binnen Nederland en verzenden ook naar België. Voor bestellingen naar overige landen, verzoeken wij u om ons een mail te sturen . Het afhalen van uw bestelling is bij ons helaas niet mogelijk.

Verzendkosten

De bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland wordt automatisch als volgt berekend:
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 80 (bestelbedrag exclusief verzendkosten) !

  • bestelling wordt als pakket verzonden:  tot 10 kilo € 6,95.

Verzending naar België : €13.00 tot 2 kilo
Bij een bestelling vanaf € 80 (excl. verzendkosten) zending : € 6.05
€19.50  tussen de 2 en 5 kilo, bij een bestelling vanaf € 80 (excl. Verzendkosten) zending: € 12.55.
€ 25.00 tussen de 5 en 10 kilo , bij een bestelling vanaf € 80  (excl. Verzendkosten) zending: € 18.05.

Bezorging

We versturen uw order via PostNL en zijn dus afhankelijk van de bezorgschema en bezorgtijden van PostNL. Volgens PostNL worden 98% van de pakketten netjes op tijd bezorgd. De bezorging kan een enkele keer 1 of 2 dagen langer op zich laten wachten, dit is iets waar wij helaas geen invloed op hebben, hoe graag wij dit ook zouden willen.
Wanneer uw bestelling met de pakketdienst verstuurd wordt, ontvangt u van PostNL een aparte email met een track & trace code. PostNL biedt het pakket twee keer bij u aan. Mocht u beide keren niet in de gelegenheid zijn om het pakket in ontvangst te nemen, dan ontvangt u van de postbode een afhaalbewijs waarmee u uw pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor, binnen 3 weken, kunt afhalen.